5- Antivirus Security free by AVG (Fiyatı: Ücretsiz)
Bilgisayar kullanıcılarının pek aşina olduğu bu isim bugün 70 milyon bilgisayar kullanıcısı tarafından kullanılıyor, Google Maps, görev yöneticisi gibi alanlarda da güvenlik sağlamasına ek olarak batarya ömrü ile de oldukça barışık.
Toplam indiren sayısı 100-500 milyon. İndirmek için Tıklayın
05-AntiVirus-Security-Free-by-AVG
4- Armor for Android (Fiyatı: 29.95$)
Fiyatı en yüksek 2. antivirüs programı olsa da kullanıcılar tarafından en iyi seçilmiş antivirüs programı. Ek olarak Armor for Android Malware (zararlı) yazılım databasei en geniş olan uygulama. Bu da eğer sosyo ekonomik rahattaysanız Armor for Android’i seçmeniz için güzel bir neden.
Toplam indirme sayısı: 5000 – 10,000. İndirmek için Tıklayın
04-Armor-for-Android
3- Mobile Security and Antivirus by ESET (Fiyatı: İndirmesi ücretsiz, yıllık aboneliği 15.97$)
AVG gibi bilgisayar kullanıcılarının favori seçimlerinden olan ESET’i adından tanımıyor olsanız da biyonik adam logosundan muhakkak tanıyorsunuzdur. Diğer antivirüs uygulamalarının sunmadığı SİM Koruma gibi ek özellikleri de ESET’te bulabilirsiniz. Nitekim sol gösterip sağ vurması (ücretsiz indirip, yıllık abonelik istemesi) negatif hanesine bir tik olarak yerleşiyor.
Toplam indirme sayısı: 100,000 – 500,000. İndirmek için Tıklayınız
03-Mobile-Security-and-Antivirus
2- Antivirus and Mobile Security (Fiyatı: Ücretsiz)
En yüksek olumlu oylanmış ücretsiz uygulama olan Trust Go’ya ait Antivirus and Mobile Security herhangi bir ücret istememek konusunda taahütte bulunuyor. Ek olarak gönlü fetheden yanlarından birisi çalınmalara karşı çeşitli bilgi yedekleme opsiyonları sunması.
Öyle ki eğer telefonunuzun çalındığını söylerseniz kameradan önlü arkalı fotoğraf çekip bir şifre soruyor. Ve eğer bu şifreyi 3 kere doğru giremezseniz fotoğrafları e-posta adresinizde bilin.
Toplam indirme sayııs: 5,000,000 – 10,000,000. Uygulamayı indirmek için tıklayınız
02-Antivirus-and-Mobile-Security
1- Dr. Web Antivirus (Fiyatı: İndirmesi ücretsiz, tam versiyonu 75$)
Biliyorum ki hiçbirimiz bir antivirüs programına 75$ vermek istemez ve vereni de pek sevmez. :) Ücretsiz versiyonu klasik bir antivirüs programının yapacağı herşeyi yapmakla beraber ücretli versiyonu telefonu çalınmalara karşı koruyor, veri aktarımını, veri silinmesini ve internet üzerinden verileri geri almanıza izin veriyor ve ek olarak telefon dinlemelerine karşı sizi koruyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top